Algemene voorwaarden

Contactgegevens
Cookdepot.be
Berkenlaan 16
3110 Rotselaar
België
Ondernemingsnummer: BE 0656.840.349

Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen.

Prijzen
Al onze prijzen zijn inclusief BTW (21%), in de vermeldde prijzen zijn de transportkosten inbegrepen.

Bestelling
Bij bestelling ontvangt u een mail met een overzicht van uw bestelling, indien de betaling is voldaan ontvangt u nog een mail met de juiste leveringsdatum.

Levering
Wij hebben gekozen om alle goederen binnen België, Nederland en Luxemburg te verzenden met Bpost, wij rekenen geen transportkost aan.
De goederen worden verzonden naar het door de klant opgegeven adres.

Leveringstermijn
De leveringstermijn bedraagt 3 tot maximum 7 werkdagen na ontvangst van betaling

Het verzakingsrecht van de koper
Als klant heeft u een bedenktijd van 30 dagen na ontvangst goederen.
de kosten voor het terugsturen van een product zijn ten laste van de koper, tenzij het geleverde product of de geleverde dienst niet overeenstemt met de bestelling op voorwaarde dat de verpakking intact is.
de verkoper moet het door de koper betaalde geld terugstorten binnen de 30 dagen na ontvangst van de kennisgeving van verzaking van de koper.

Klachten
Klachten of betwistingen dienen binnen de 7 dagen na levering gemeld te worden per aangetekend schrijven op straffe van verval. In geval de klacht gegrond wordt bevonden is onze aansprakelijkheid beperkt tot de omruiling van de goederen. Elke aansprakelijkheid van de verkoper beperkt zich tot het daadwerkelijk betaalde bedrag van de bestelling.

Vermeldingen
De verkoper is niet aansprakelijk voor druk- en zetfouten op de website of door fabrikanten opgegeven technische informatie